سوالات متداول قبل از ماه رمضان و هنگام روزه داری. آیا مسواک زدن باعث شکستن روزه می شود ، چگونه می توانیم از بوی بد دهان و پوسیدگی جلوگیری کنیم ، آیا دندان هنگام ناشتایی کشیده می شود ، آیا شما در ماه رمضان به دندانپزشک می روید؟ ما سعی کردیم به سوالات شما در مورد سلامت دهان و دندان شما در ماه رمضان پاسخ دهیم.

مراقبت از دهان و دندان در ماه رمضان چگونه باید انجام شود؟

اگر نمی خواهید در ماه رمضان از سلامت دهان و دندان خود غافل شوید ، باید قبل از آغاز ماه رمضان از مصرف سیگار ، نوشیدنی های اسیدی ، چای و قهوه استفاده کنید. این نوشیدنی ها باعث خشکی دهان می شوند. قطعاً نباید از صحرا صرف نظر کنید و توجه زیادی به مصرف آب داشته باشید.دندان ها را باید بعد از افطار و سحر مسواک زدمی توانید این تمیزکاری را با راحت ترین دهان شویه های ضد عفونی کننده انجام دهید. اگر دهانشویه ندارید می توانید این کار را با آب نمک نیز انجام دهید. اگر سیگار می کشید ، مدتی استراحت کنید تا از سلامت دهان و خشکی دهان جلوگیری کند.

چرا بوی بد دهان در ماه رمضان افزایش می یابد؟

پوسیدگی دندان و التهاب لثه در ایجاد بوی بد دهان بسیار مثر است. اگر پل ها و پروتزهای از پیش ساخته شده در دهان وجود داشته باشد ، با گذشت زمان باعث تجمع مواد غذایی می شوند. غذای جمع شده همچنین می تواند باعث ایجاد بوی بد دهان در دهان شود. اگر قبل از ماه رمضان بوی بد دهان دارید ، مراجعه به دندانپزشک مفید خواهد بود.

با این حال ، بوی بد دهان فقط از مشکلات ناشی از داخل دهان ایجاد نمی شود. وقتی بلافاصله بعد از سحر به رختخواب می روید ، پلاک های دندان کاملاً تمیز نمی شوند. از آنجا که شرایط خوردن و آشامیدن کاهش می یابد ، تشکیل بزاق کاهش می یابد. همه اینها باعث بو گرفتن دهان می شود.فقط می توانیم بگوییم که بوی بد دهان و خشکی دهان در ماه رمضان ناشی از سطح دندان پاک نشده و باکتری های جمع شده بین آنها و باکتری های معده و گلو است.

چگونه می توانیم از بوی بد دهان در ماه رمضان جلوگیری کنیم؟

در صورت امکان ، برای ایجاد مشکلات مربوط به معده ، نباید نیم ساعت بعد از سوراخ سوراخ بخوابید. دندان ها باید حداقل دو دقیقه مسواک زده و نخ دندان بکشند. برای جلوگیری از تولید بزاق کم باید مقدار زیادی آب مصرف شود.

مسواک زدن ، آیا روزه را باطل می کند؟

اداره امور دینی پاسخ بسیار تشریحی در این باره ارائه داده است. بهتر است مسواک زدن بعد از سحر و افطار بدون خطر باشد. اگر از افطار می ترسیم ، می توانیم صبح دندان های خود را بدون خمیر دندان مسواک بزنیم.

آیا باید بعد از سحر مسواک زد یا بعد از افطار؟

در واقع ، پاسخ به این سوال بسیار ساده است. حتماً باید بعد از سحر و بعد از افطار دندان هایتان را مسواک بزنید. حتی باید زبان خود را مسواک بزنید. علاوه بر این ، استفاده از نخ دندان از نظر محافظت از سلامت دهان و دندان شما مفید خواهد بود.

اگر ما درمورد اینکه چرا باید زبان خود را مسواک بزنید صحبت می کنیم. زبان ساختار ناصافی دارد. در طی روزه داری ، زنگ زدگی بر روی زبان ایجاد می شود و بافت خشن باعث می شود باکتری ها خود را حفظ کنند. روش صحیح مسواک زدن استفاده از خمیر دندان بسیار کمی روی مسواک خشک است. مسواک زدن باید حداقل برای دو دقیقه ادامه یابد.

کدام غذاها برای سلامتی دهان ما در ماه رمضان باید مصرف شود؟

اول از همه ، برای جلوگیری از خشکی دهان برای نوشیدن مایعات فراوان باید مصرف شود. شما باید در وعده های غذایی سحر و افطار میوه و سبزیجات بخورید و بر روی وعده های خورشتی تمرکز کنید. از وعده های غذایی نمکی ، ادویه دار و سنگین باید خودداری شود. علاوه بر غذاها ، نحوه خوردن غذاها نیز بسیار مهم است. از خوردن فست فود خودداری کنید.

غذاهای خیلی سرد و خیلی گرم مصرف نکنید. از آسیب نه تنها به دندان بلکه به لثه نیز جلوگیری خواهید کرد. اگر آن را به آرامی بجوید ، به هضم غذا نیز کمک می کند. غذاهایی مانند توت فرنگی ، لبنیات ، پنیر و ماست از جمله غذاهایی هستند که در ماه رمضان به دندان های شما سلامتی می بخشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.