ساییدن دندان هنگام خواب را دندان قروچه می نامند. این نامی است که به پدیده ساییدن دندان داده می شود که بیمار به طور ناخودآگاه در هنگام خواب آن را انجام می دهد. حتی اگر بیمار بیشتر اوقات این وضعیت را متوجه نشود ، افراد اطراف او به راحتی متوجه می شوند و ممکن است از این وضعیت ناراحت باشند.

دلایل دندان قروچه در هنگام خواب چیست؟

شناخته شده است که دندان قروچه به صورت غیرارادی در هنگام خواب اتفاق می افتد. به طور کلی ، این بیماری به یک دلیل رخ نمی دهد بلکه به چند دلیل مختلف اتفاق می افتد. این دلایل ممکن است از وقایع سیستماتیک ، دندانپزشکی و روانشناختی ناشی شود. این دلایل را می توانید با یک توضیح کوتاه در ادامه مقاله بیابید.

علل سیستماتیک

مواردی وجود داشته است که دندان قروچه در هنگام خواب ناشی از آلرژی ، سوء تغذیه و اختلالات غدد درون ریز بوده است. یکی از دلایل رایج سیستماتیک پر شدن روده است. دیواره های روده با پر شدن کشیده می شوند و در نتیجه سیگنالی به مغز ارسال می کنند. سیگنال هایی که به مغز می آیند باعث کار سیستم هضم می شوند.

روده ها بیشتر منقبض می شوند ، آنزیم های لازم برای هضم ترشح می شوند ، اسید معده افزایش می یابد ، بزاق افزایش می یابد و علاوه بر این ، عضلات جویدنی منقبض می شوند. انقباض عضلات جونده باعث می شود که فرد دندان های خود را جمع کند و بنابراین دندان هایش را به هم می ساید.

فرد مبتلا به سینوزیت می تواند به طور مداوم آبریزش بینی داشته باشد. بنابراین ، نازوفارنکس و اوروفارنکس به طور مداوم تحریک می شوند. این بیماری دلیل دیگری برای ساییدن دندان است. علاوه بر این ، مشاهده شده است که رویش دندان در کودکان نیز باعث دندان قروچه می شود. در این فرآیند به دلیل فشار لثه ، اعصاب محیط دهان تحریک شده و عضلات جویدنی منقبض می شوند و در نتیجه دندان قروچه اتفاق می افتد.

علل دندانپزشکی

دلایل دندانپزشکی بیشتر مربوط به درمان بد یک درمان قبلی دندانپزشکی است. یک پرکردگی کوچکتر یا بزرگتر از اندازه دندان ، یک دندان مصنوعی که کاملاً با دهان متناسب نشده است یا تماس های اولیه دندان می تواند باعث ساییدن دندان در هنگام خواب شود.

بنابراین ، انتخاب یک دندانپزشک خوب در مواقعی که تحت درمان دندانپزشکی مانند پر کردن دندان قرار دارید ، مشکلاتی را که بعداً بوجود می آیند را از بین می برد.

علل روانشناختی

یکی از دلایل دندان قروچه هنگام خواب این است که فردی در طول روز استرس زیادی داشته باشد یا به طور کلی مشکل روانی داشته باشد. علاوه بر این ، پشیمانی شدید ، کمبود خواب ، حسادت و هر حالت استرس دیگری از جمله دلایل دندان قروچه است.

از جمله دلایل دندان قروچه هنگام خواب ، ساختار ذهنی فرد نیز بسیار مهم است. اگر فردی پرخاشگر ، شتابزده باشد و تلاش زیادی برای انجام کار خود انجام دهد. این واقعیت که این شرایط از جمله دلایل استرس است باعث ایجاد دندان قروچه در هنگام خواب در این افراد می شود.

درمان دندان قروچه در هنگام خواب

اگر هنگام خواب مشکلی در ساییدن دندان دارید ، یا اگر کسی به شما گفته است که این وضعیت را تجربه می کنید ، درد دهان خود را مشخص کنید. سپس ، به یک دندانپزشک مراجعه کنید و به آنها بگویید که این مشکل را دارید و باعث ایجاد درد می شود.

بعد از معاینه عمومی پزشک از دهان ، اگر مشکلی در تراز بودن دندان های شما وجود داشته باشد ، می تواند روش درمانی را برای آن اعمال کند. با این حال ، پلاک های محافظ دهان بیشتر به کسانی داده می شود که در هنگام خواب دندان قروچه داشته باشند. به لطف این پلاک ، فرد نمی تواند دندان های خود را بسایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

خروج از نسخه موبایل