
دندان های پوسیده باعث افزایش قند خون می شوند؟
دیابت؛ این بیماری ناشی از کمبود انسولین یا ناتوانی انسولین موجود در موثر بودن در سطح کافی است. در سال های اخیر ، اغلب در همه سنین ، از جمله دوران کودکی ، مشاهده می شود.
بیماران دیابتی باید در مقایسه با افراد سالم به سلامت دهان و دندان خود توجه بیشتری داشته باشند. اول از همه ، دیابت باعث پیشرفت سریع و مخرب التهاب لثه می شود. علاوه بر این ، دندانهای پوسیده کانون عفونت بدن هستند. آنها عوامل خطر ایجاد می کنند که می تواند سلامت عمومی را حتی در افراد سالم تحت تأثیر قرار دهد. این خطر در بیماران دیابتی بیشتر است زیرا دندان های پوسیده باعث افزایش قند خون می شوند.
مشکلات دهان ودندان بیماران دیابتی
افراد دیابتی شکایاتی مانند خشکی ، سوزش ، از دست دادن طعم دهان دارند. این علائم حتی به تشخیص بیماری کمک می کند. با این حال ، عواملی که باعث بروز این شکایات می شوند همچنین باعث افزایش تعداد پوسیدگی ها ، پیشرفت بیماری های لثه و تأخیر در بهبود زخم ها می شوند. بر اساس بسیاری از مطالعات انجام شده در سال های اخیر ؛ به دنبال درمان اختلالات لثه در بیماران دیابتی ، سطح قند خون به سطح طبیعی کاهش یافت و بیماری تحت کنترل قرار گرفت.
مراقبت های دهانی بیماران دیابتی با افراد عادی تفاوتی ندارد. درمان اختلالات لثه ، بازگرداندن دندان های پوسیده و از بین بردن دندان های مشکل ساز 20 ساله اولین کارهایی است که باید انجام شود. ملاقات با دندانپزشک باید در صورت امکان صبح انجام شود. علاوه بر این ، آنها باید با شکم پر ، با مصرف داروهای خود به ملاقات های خود بروند.
دندانپزشک همچنین جلسات خود را کوتاه می گذارد و از اقدامات آسیب زای طولانی مدت اجتناب می کند. به عنوان یک عامل بیهوشی ، از محلول های بی حسی موضعی بدون آدرنالین استفاده می شود. در مواردی که قند خون بیش از حد بالا است ، از مداخلات جراحی اجتناب می شود. حتی ممکن است از پزشک درخواست شود تا نظر دهد.
به انتخاب دهانشویه توجه کنید!
نباید فراموش کرد که ؛ بیماران مبتلا به دیابت حتماً باید از دهانشویه هایی استفاده کنند که حاوی کلرهگزیدین نیستند. زیرا این نوع دهانشویه به راحتی می تواند باعث تحریک مخاط دهان شود. دهانشویه های بدون کلرهگزیدین در داروخانه ها موجود است.
بیماری دیابت راه را برای بسیاری از بیماریهای منفی مرتبط با سلامت دهان و دندان باز می کند. با این حال ، این شرایط را می توان با مراقبت از بین برد. توصیه ما به بیماران دیابتی این است که حداقل دوبار در سال به دندانپزشک مراجعه کنند تا از بهداشت دهان و دندان با استفاده از دندان و نخ دندان اطمینان حاصل شود و از مشکلات جدید جلوگیری شود.