
غذاهای قندی و اسیدی ، غذاهایی هستند که توسط متخصصان برای دندانها مضر توصیف شده و توسط متخصصان به منظور حفظ سلامت دندانها مشخص شده اند ، موادی هستند که به دندان می چسبند و به راحتی تمیز نمی شوند. به منظور حفظ سلامت دندان ها ، برای سلامت دندان های ما مهم است که از غذاهای تا حدی شیرین و حاوی اسید در سطح خاصی استفاده کنیم. اغلب توسط دندانپزشکان گفته می شود که مصرف زیاد غذاهایی که باعث پوسیدگی و بو می شوند باعث پوسیدگی و بوی بد دهان می شود.
فرم های غذایی پیشنهادی برای حفظ سلامت دندان ؛
باید از مصرف مداوم غذاهای حاوی قند و شیرینی فراوان و غذاهایی که اسیدی هستند و به دندان می چسبند خودداری شود.
بین هر وعده غذایی ، به ویژه در وعده نهار و شام ، غذاهای سفت مانند هویج و سیب باید تمیز شوند و از نخ دندان برای ماساژ نخ دندان استفاده شود.
اگر بعد از مصرف غذاهای حاوی قند و چسبناک امکان مسواک زدن وجود ندارد ، باید دهان را با آب فراوان شستشو داد یا یک لیوان آب نوشید.
دوباره ، پس از مصرف غذاهای شیرین و شیرین ، یک تکه پنیر که باید به دهان بریزید بسیار مهم است زیرا شیرین است و از اثر پوسیدگی شکر جلوگیری می کند.
با توجه به عادات غذایی ما ، میزان پوسیدگی دندان در جامعه ما به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. سلامت دهان و دندان ما به دلیل عادات غذایی ما در حال تغییر است. در گذشته ، مردم به دلیل تغذیه با غذاهای سفت از سلامت دندان های خود به طور طبیعی محافظت می کردند ، اما امروزه با افزایش مصرف غذاهای آماده و توسعه صنایع مرتبط ، ما قادر به حفظ سلامت دندان ها نیستیم. افزایش مصرف این غذاهای آماده به عنوان یک جامعه.
غذاهایی که ممکن است برای حفظ سلامت دندان مضر باشد
امروزه ، تعداد روزافزون غذاهای آماده ، غذاهایی است که همیشه در نوک انگشتان ما هستند. مواد غذایی مانند بیسکویت ، شکلات ، آب نبات و کولا که توسط کارخانه ها تولید می شود به مینای دندان می چسبند و باعث ایجاد سایش بر روی دندان ها و ایجاد حفره در اثر این سایش ها می شود. امروزه علت پوسیدگی دندان به دلیل محافظت از سلامت دهان و دندان ما است. برای جلوگیری از پوسیدگی دندان و بوی بد دهان ، ما باید نهایت مراقبت را برای حفظ سلامت دندان خود انجام دهیم.
موادی که برای حفاظت از سلامت دندان استفاده می شود
محصولات حاوی پروتئین از جمله مواد غذایی هستند که توسط پزشکان متخصص به عنوان دندانپزشک شناخته شده و به بیماران توصیه می شود. مواد حاوی پروتئین ، که عناصر اصلی سازنده بدن انسان هستند ، اساس سلامت دندان ها را تشکیل می دهند. اگرچه توسط بسیاری از مردم شناخته نشده است ، پنیر یک آنتی بیوتیک طبیعی در محافظت از سلامت دندان است. زیرا خوردن مقداری پنیر پس از مصرف شکر در برابر حفره هایی که ممکن است روی مینای دندان ایجاد شود ، محافظت می کند. در عین حال ، به دلیل فسفات موجود در بادام زمینی ، این ماده غذایی است که در میان غذاهای میان وعده دوستدار دندان محسوب می شود.
نظرات کارشناسان در زمینه بهداشت دندان
متخصصان دائماً اظهار می کنند که از نظر سلامت دندان ها ، مسواک زدن بعد از صبحانه ، ناهار و شام کاملاً ضروری است. همچنین از نظر تمیز کردن باقی مانده غذا بین دندان ها و لثه ها با نخ دندان هنگام مسواک زدن دندان ها بعد از غذا مهم است. علاوه بر این ، به طور گسترده ای گفته شده است که موادی مانند miswak یک پاک کننده طبیعی در محافظت از سلامت دندان ها هستند. آنها بیان می کنند که پروتئین هایی مانند هویج ، که برای دندان ها مفید هستند ، از سنین جوانی از سلامت دندان محافظت می کنند.