تابستان شاد! در نهایت، شاید تقریباً اینجا، در شمال غربی اقیانوس آرام. معمولاً درست بعد از 4 جولای می رسد، بنابراین ما در مسیر درستی هستیم. وقت آن است که در زیر نور آفتاب و روزهای آسان و تنبل کمی سرگرم شویم، بنابراین فکر کردم که برخی از حقایق خوشمزه را با شما در میان بگذارم تا روزتان را سبک تر کنم و لبخند بزرگی به شما بدهم. و درست به موقع برای روز جهانی شکلات!

شکلات برای دهان شما مفید است

وای! شکلات نه تنها طعم خوبی دارد، بلکه برای شما هم خوب است؟!؟ مهمتر از آن، برای دندان ها و حتی کل بدن شما مفید است. همچنان دل سالم من باش به عنوان یک فرد شکلاتی، دوست داشتم در مورد این موضوع یاد بگیرم. (بله، حاوی قند است، و ما در یک لحظه در مورد آن صحبت خواهیم کرد.) اما آیا این خبر عالی نیست که شکلات واقعا برای شما مفید است!؟

شکلات جادویی است! اما پس از آن شکلات سازها از قبل این را می دانستند. جادوی این دانه های کوچک کاکائو از تانن ها، پلی فنول ها (که شراب نیز انجام می دهد… یک پست وبلاگ برای یک روز دیگر) و فلاونوئیدهای قدرتمند ناشی می شود. آنتی اکسیدان ها. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که رادیکال های آزاد را خنثی کرده و از آسیب سلولی جلوگیری می کنند. رادیکال های آزاد این باعث “استرس اکسیداتیو” و آسیب سلولی می شود که برای بدن شما مضر است و با بسیاری از بیماری های مزمن مرتبط است. شکلات به نجات!

بنابراین، بالاتر کاکائو/ درصد کاکائو در شکلات بعدی شما، آنتی اکسیدان های شگفت انگیزتری مصرف خواهید کرد.

اجتناب از شکاف ها

تانن ها از رشد باکتری ها روی دندان ها جلوگیری می کنند. (بیوفیلم پلاک را کاهش می دهد.) پلی فنول ها باکتری هایی را که باعث بوی بد دهان می شوند خنثی می کنند، از بیماری های لثه جلوگیری می کنند و پوسیدگی دندان را متوقف می کنند. (کاهش می دهد استرپ موتانس و استرپتوکوک سوبرینوس که باعث بیماری های دندانی می شوند.) فلاونوئیدها پوسیدگی دندان را کاهش می دهند. همه اینها از چیزی است که طعم خوبی نیز دارد. بیشتر شکلات بخور!

شکلات اینگونه شروع می شود. چطور ممکن است چیزی که به این شکل است اینقدر خوش طعم باشد؟

در طول سفر به کارائیب، از یک مزرعه شکلات دیدن کردم و مشاهده کردم که چگونه دانه کاکائو به چیزی تبدیل شده است که طعم شکلات می شود. جالب اینجاست که آنها متوجه شدند که چگونه آن دانه را بدست آورند و پس از چندین مرحله چیزی ایجاد کردند که طعم عالی داشت. حتی آن زمان هم یک چیز خوبی می دانستند.

شکلات – تیره تر بهتر

شکلات تلخ مهم است. سرشار از آنتی اکسیدان است. به دنبال شکلاتی باشید که روی برچسب آن حدود 70 درصد کاکائو باشد. کاکائو شکل خام شکلات است، در حالی که کاکائو شکل گرم شده کاکائو است. شکلات تلخ طعم تلخ تری نسبت به شکلات شیری محبوب تر دارد، اما حاوی قند کمتری است.

هرچه شکلات تیره تر باشد، سالم تر است و حاوی فلاونوئیدهای رژیمی بیشتری است. علاوه بر اینکه برای سلامت دهان و دندان مفید هستند، مفید هستند فلاونوئیدها همچنین ممکن است با کاهش خطر بیماری عروق کرونر قلب مرتبط باشد و همچنین ممکن است خطر مقاومت به انسولین را کاهش دهد، جریان خون را بهبود بخشد، احتمالاً فشار خون بالا را در بزرگسالان کاهش دهد، و التهاب در سطح بدن سرشار از مواد معدنی زیادی مانند آهن، منیزیم، فسفر، روی، منگنز و مس است. منیزیم یک ماده معدنی است لازم است برای بیش از 300 واکنش آنزیمی مختلف در بدن شما، اما بسیاری از افراد در رژیم غذایی خود فاقد آن هستند. (البته تحقیقات بیشتری برای تایید این موضوع مورد نیاز است، شرط می بندم که داوطلبان زیادی برای این مطالعه وجود خواهند داشت.)

تاریکی و تاریکی

شکلات – مواد مخدر عشق

واقعیت جالب – آزتک ها آن را یک ماده تقویت کننده جنسی می دانستند و کازانووا معروف قبل از دیدن دوست دخترش شکلات نوشید. شکلات حاوی مقدار کمی ماده شیمیایی به نام ماده شیمیایی است. فنیل اتیلامین (PEA) به عنوان یک محرک سیستم عصبی مرکزی عمل می کند و دوپامین و نوراپی نفرین را آزاد می کند. PEA با خلق و خو، توجه، انرژی فیزیکی و سرخوشی عاطفی مرتبط است. بنابراین ارتباط شکلات با روز ولنتاین و “داروی عشق” بودن.

تئوبرومین

(من رفتم اما مجبور شدم این حقایق شکلاتی عالی را به اشتراک بگذارم.) بازگشت به دندان – یکی از مواد تشکیل دهنده دانه های کاکائو تئوبرومین کدام یک ماده ایمن برای انسان (بر خلاف فلوراید…). برخلاف فلوراید، بلعیدن آن بی خطر است. (تا به حال برچسب های هشدار دهنده روی خمیردندان فلوراید تجاری را دیده اید؟ – چاپ ریز را بخوانید…)

این بخش جادویی است – تئوبرومین اندازه کریستال هیدروکسی آپاتیت را افزایش می دهد. (هیدروکسی آپاتیت جزء معدنی اصلی مینای دندان است.) مینا سخت تر است پیشگیری از حفره را در نظر بگیرید!! با شکلات. و با این سختی، معدنی شدن مجدد و حتی معکوس شدن حفره های ریز روی سطح مینای دندان همراه است.

در حقیقت، تئوبروما کاکائو گفته شده است به معنای “غذای خدایان” است و بسیاری از کارشناسان آن را “کاکائو” می نامند.میوه فوق العاده«شکلات، البته، هدیه ای از سوی خدایان است.

شوگا، شوگا

وقت آن است که در مورد شکر موجود در شکلات صحبت کنیم. شکلات تلخ حاوی قند کمتری نسبت به شکلات شیری است. و نکته اینجاست که همه چیز در حد اعتدال است. یک رژیم غذایی سرشار از قند سه گانه خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی اما مربیان من دکتر. بیل و دونین روزانه 7 گرم – یک مربع کوچک – شکلات تلخ را برای داشتن قلب سالم و همچنین فواید دیگر و همچنین محافظت در برابر سرطان و سکته تجویز کنید. چیزها. هوم، دستور پزشکان! بنابراین در حالی که شکر وجود دارد، چیزهای مفیدی که شکلات برای کل بدن انجام می دهد ممکن است بر اثرات منفی بالقوه شکر غلبه کند.

یک مربع شکلات در روز پزشک را دور نگه می دارد.

خودتان خمیر دندان شکلاتی درست کنید

چه کسی به خمیر دندان تجاری نیاز دارد وقتی شما محصولات عالی دارید تا خودتان خمیردندان بهتری بسازید؟ خمیردندانی که دندان‌ها را دوباره معدنی می‌کند، بیوفیلم پلاک را کاهش می‌دهد، حاوی مواد افزودنی ناخواسته نیست، و طعم فوق‌العاده‌ای دارد که شما و بچه‌هایتان با خیال راحت می‌توانید آن را ببلعید! و آیا خوردن آن به اندازه کافی بی خطر است؟ این برای من عالی به نظر می رسد! سالم تر برای شما و خانواده تان ما برای خرید خمیردندان بسیار مشروط هستیم، اما این خمیر یک گزینه عالی است.

بنابراین، شکلات – بله! چگونه این را در خمیر دندان بگنجانیم؟ با نوک کاکائویی! نوک کاکائو دانه های کاکائویی هستند که شکسته، تخمیر و به قطعات شکسته می شوند که می توانید خریداری کنید. از دندانپزشک بپرسید، کلینیک دندانپزشکی در تهرانپارس یک دستور العمل عالی برای خمیر دندان دارد. مخلوط کن را بیرون بیاورید و خودتان خمیر دندان درست کنید.

برای کسانی که عاشق شکلات هستند اما واقعاً نمی‌خواهند DYI’er باشند، یک شکلات به نام خمیر دندان شکلاتی وجود دارد. تئودنت (لینک یک پیوند وابسته به آمازون است!). تمام راحتی یک خمیر خوشمزه بدون آشفتگی. و از کبودی جلوگیری می کند.

دو دقیقه در روز مسواک بزنید، تف کنید و بعد از مسواک زدن آبکشی نکنید. بگذارید باقیمانده در دهان و دندان شما بماند. خمیر دندان های شکلاتی برای برد!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~

هفتم جولای روز جهانی شکلات مبارک. دلیلی نمی بینم که هر روز را با یک مربع کوچک شکلات تلخ جشن نگیریم. در اینجا نحوه جلوگیری از پوسیدگی، لثه های سالم، سلامت و تندرستی دهان و دندان همراه با قلب شاد آمده است!

از شکلات لذت ببرید!

یام

داغ،

باربارا

دوستداران شکلات تلخ فندقی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.