کیست فک بیماری است که نیاز به عمل جراحی دارد و باید در دوره بعد از عمل مورد توجه قرار گیرد. مانند هر عمل جراحی ، عمل های کیست فک نیز احتمالاً دارای عوارض جانبی است. اگرچه خطرات قبل از عمل مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند و بر این اساس اقدامات انجام می شود ، اما مشاهده برخی عوارض وجود دارد. عوارض احتمالی پس از جراحی ،

آسیب به بافت

تب شدید

خطر عفونت

خونریزی و التهاب لثه

از دست دادن احساس در فک

به صورت لقی دندان است.

آسیب بافتی:

درجه سختی جراحی های کیست فک بسته به اندازه کیست متفاوت است. آسیب به بافت های منطقه ای که کیست در آن قرار دارد ، احتمالاً در حین انجام عمل های دشوار رخ می دهد. برای به حداقل رساندن چنین خطری ، باید یک جراح باتجربه را ترجیح داد.

تب بالا:

گرچه بعد از جراحی به ندرت تجربه می شود ، اما تب بالا نیز ممکن است وجود عفونت را نشان دهد. در حالی که درمان برای کاهش تب بالا بعد از عمل اعمال می شود ، درمان عفونت باید به طور همزمان آغاز شود و بیمار باید تحت کنترل مداوم باشد.

خطر عفونت:

مانند سایر مداخلات جراحی ، در جراحی های کیست فک نیز به شرایط استریل اتاق عمل نیاز است. در غیر این صورت ، احتمال عفونت بعد از عمل بسیار زیاد است. عدم توجه بیمار به بهداشت دست و دهان و دندان پس از انجام چنین جراحی هایی ، خطر عفونت را نیز افزایش می دهد.

خونریزی و التهاب لثه در کیست فک:

در روند بعد از جراحی های کیست فک ، بیمار باید توجه زیادی به تمیز کردن زخم ها پس از مداخله جراحی داشته باشد. بخیه های روی لثه باید تمیز و محافظت شوند. در غیر این صورت ، عفونت های جدی و خونریزی در لثه دیده می شود. بعد از جراحی کیست ، ممکن است ناحیه عمل و دندان ها هنگام مسواک زدن حساس شده و خونریزی کنند. به جز خونریزی خفیف ، در صورت وجود خونریزی پیشرفته ، باید معاینه پزشک انجام شود.

از دست دادن احساس در فک:

از دست دادن احساس ممکن است به دلیل آسیب عصب یا داروهای بیهوشی باشد که در عمل هایی استفاده می شود که متناسب با اندازه کیست دشوار است از بین برود. هنگامی که احساس کاهش مداوم احساس می شود ، باید با دندانپزشک مشورت شود.

چرخش دندان: در مداخلات جراحی با کیست های فک بزرگ ، ممکن است در حین برداشتن کیست ، بافت های اطراف آسیب ببینند. شل شدن ریشه دندان به دلیل آسیب دیدگی باعث لرزش دندان می شود.

بعد از جراحی کیست فک چه کاری باید انجام دهید

پس از جراحی های کیست فک ، بیماران به طور دقیق در مورد روند درمان مطلع می شوند. اگر بیمار تمام روشهای درمانی را به درستی اعمال کند ، میزان موفقیت حاصل از جراحی افزایش می یابد. برای جلوگیری از عفونت های بعد از عمل ، بیمار باید به بهداشت دهان و دندان توجه داشته باشد و باید مدت زمان مشخصی با غذاهای نرم تغذیه شود.

علاوه بر این ، نباید به ناحیه عمل شده فشار وارد شود و ناحیه زخم نباید با اعمال مانند اصطکاک یا ضربه آسیب ببیند. اگر در دوره بعد از عمل مراقبت های لازم از ناحیه زخم انجام نشود ، احتمالاً مشکلات جدی وجود دارد. علاوه بر این ، داروهای تجویز شده توسط پزشک برای درمان کیست فک باید به طور منظم و طبق صلاحدید پزشک استفاده شود و کنترل ها باید به صورت دوره ای و بدون تاخیر ادامه یابد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

خروج از نسخه موبایل